Gość kos Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Od kilkunastu dni odczuwam ból lewego jądra, lewego podbrzusza i lewego sutka ale jakby naprzemiennie. Chwilę boli mnie jedno, potem przechodzi na drugie itd. czasami nic mnie nie boli. Te bóle nie sa za silne ale odczuwalne. Byłem u urologa ale stwierdzil ze nic nie widzi, zrobil mi tylko usg jamy brzusznej (znalazl male kamyki nerkowe - cierpie na kamice juz od kilku lat), jądra zbadal tylko palcami. O tym że cos tez dzieje się w sutku zapomnialem powiedziec. Dodam że lewe jądro jest o polowę mniejsze niż prawe i jakieś takie miekkie w przeciwieństwie do prawego (jak pamietam wczesniej jądra byly miej wiecej jednakowe). Ból jakoś nie przechodzi. Co robic? Czy zrobić jednak USG jąder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Najelpiej wykonać jeszcze usg jąder. Jeśli występuje nieprawidłowość w sutku to też powinien zbadać ją lekarz. Zwykle lewe jądro jest większe. Czy istnieje taka możlwiość, że prawe jądro się powiększyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kos Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Trudno mi powiedzieć czy się powiekszyło, byc może troche tak, ale raczej jakby to lewe sie zmniejszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi