Gość Gosia Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Pana Chciałabym zapytać czy powinnam sie martwić tym że na bilansie 10latka u mojego syna pani Dr stwierdziła wędrujące jądra. Na poprzednich bilansach nic takiego nie miało miejsca i z tąd moje zdziwienie. Dostaliśmy skierowanie do poradni chirurgii dziecięcej ale musimy czekać kilkanaście dni. Więc pomyślałam że Pan udzieli mi jakiś informacji. Wiem że w tym wieku jądra powinny być juz w mosznie, ale czemu dopiero teraz zaistniała taka sytuacja. Bardzo proszę o pomoc.!. Dziękuję Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Trudno powiedzieć jak sprawa jest zaawansowana bez badania. Dopiero chirurg dziecięcy po badaniu wytłumaczy Pani jakie powinno byc dalsze postępowanie. O tym czy trzeba operować czy wystarczy tylko obserwacja jąder będzie zależało od tego, w którym miejscu położone są jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Też mam taki problem z moim synkiem ale jest bardzo wstydliwy i nie daje się zbadać lekarzowi co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi