Gość Kamila Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Od kilkunastu lat lecze nadczynnosc tarczycy...przez ostatni czas przestalam brac lekarstwa i ostatnio zrobilam badanie poziomu TSH i wyszlo mi powyzej 100...czy jest mozliwe ze bede musiala sie poddac operacyjnemu leczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 cos tu nie rozumie, leczysz nadczynnosc a po odstawieniu lekow to co weszlas w niedoczynnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 no niestety tak wyszlo...tez tego nierozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 witam a co bralas na nadczynnosc? bo przy niedoczynnosci sa inne leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 wczesniej bralam Euthyroxin....ale u mnie zawsze TSH skakalo....ale nie az do takiego wyniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Sory Kamila ale mylisz cos,ten lek jest podawany przy niedoczynnosci,jezeli odstawilas to i TSH podskoczylo, musisz zarzywac leki systematycznie, a dlaczego myslisz o operacji z tego co piszesz to nie ma podstaw do operacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 kazda zmiana dawki powoduje zmiany w wyniku TSH, jaka dawke brałaś? lekarz zalecil odstawienie? moj by tak w zyciu nie zrobił, zawsze zmienia mi dawki stopniowo, żeby szoku nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi