Gość ssebbbaaaa Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam mam pytanie w czwartek mialem 40 stopni goraczki oraz rozwolnienie takie ze zamiast kalu to z odbytu leciala mi tak jakby woda brozowa czarna w piatek goraczka zostala zbita paracetamolem a kal przemienil sie w kolor brazowy dalej woda natomiast w sobote dostalem rozwolnienia (sraczki:) ikal byl juz brzozowy calkowicie choroba przeszla poczulem sie lepiej natomiast pozostal dziwny bol brzucha kiedy stoje prosto i ide to tak jak by bola mnie na wysokosci pepka natomiast jesli leze siedze podnosze sie biegam nic mnie nie boli macajac sie po brzuchu nic mnie nie boli ale jak muwie cos zjem to boli a niekiedy mam napasci ze tak jak by mnie bolalo i kulo w brzuchu co to moze byc?????c zekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Starry współczuję dokładnie mam teraz to samo i nie wiem jak leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi