Gość qwerty Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam, Od jakiegoś czasu zauwazyłem u siebie delikatny ból odbytu po wypróżnieniu się, poza tym też zauwazyłem ślady krwi na papierze. troszkę mnie to niepokoi, czy może to być wina złych nawyków żywieniowych? Nie wystaje mi nic z odbytu w przeciwienstwie do osób z poprzednich postów. Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A. Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Hej, a cierpisz na zaparcia? Ja mam podobny problem, a to dlatego, że cierpię na zaparcia i w takim wypadku odbyt nie radzi sobie z wypróżnieniem zbyt twardego stolca, co może prowadzić do ran odbytu. Dzisiaj byłam u lekarza, dostałam czopki i maści i powinno pomóc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi