Gość Marcin Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam...nie pracuje ciężko fizycznie ani jakoś tak często nie dzwigam.Kilka dni temu wstajac od komputera poczułem dziwny ból z lewej strony w pachwinie ale tam nizejprawie że od dołu.Wstawając poczułem bol a w jego miejscu taką kulke było można wyczuc w tym bolu..wiem że to dziwne ale poczułem tak jakbym mial tam kulke i to ona mnie zabolala...teraz dwa dni po tym czuje czasami lekki ból zupełnie inny..bardziej ogolny i czasami..no i lekkie pieczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 mam coś podobnego.Czy dowiedziałeś się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARCIN Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 to przepuklina pachwinowa mam to samo i nie obejdzie sie bez zabiegu wczoraj byłem u lekarza i wyznaczyli mi termin zabiegu na szóstego lutego.paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi