Gość Darek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam, od dwóch miesięcy mam coś takiego na pięcie: http://i56.tinypic.com/30s7or4.jpg Używałem jednym czasem plastrów na odciski, ale nie pomogło. Postanowiłem kiedyś usunąć to, lecz również nie pomogło. Usunąłem tylko kawałek korzenia, który znajdował się po środku tego czegoś. Tak w ogóle to jest odcisk, czy może brodawka, albo kurzajka ? Jak coś takiego usunąć ? Jak nie chodzę to mnie to nie boli, natomiast gdy pochodzę trochę dłużej zaczyna mnie do boleć. Pozdrawiam i proszę o jakaś radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ble ble Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 To kurzajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi