Gość gabriela lat 28 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam.zacznę najpierw jaki mam problem i opiszę wynik rezonansu.od pażdziernika 2010 miewam okropne bóle kręgosłupa.wystarczy mi krótki spacer bądź godzina stania i ból jest tak silny że ledwo się poruszam,nawet pozycja leżąca już mi nie pomaga.rano wstaję z tak silnym bólem że nie mogę nawet się ubrać,czuję że mam zesztywniały jakby zardzewiał mi kręgosłup.zrobiłam wszystkie badania i chodzę od lekarza do lekarza i każdy twierdzi że to nic takiego i da się z tym żyć.bolą mnie całe biodra,podbrzusze i ból przechodzi na pośladki i prawą nogę. wynik rezonansu:zniesienie fizjologicznej lordozy lędźwiowej.zmiany degeneracyjne krążków międzykręgowych na poziomach L4-L5 i L5-S1 z ich dehydratacją i obniżeniem krążka na poziomie L5-S1.na poziomach L4-L5 i L5-S1 w przylegających do krązka częściach trzonów zmiany reaktywne typu I wg Modica.kanał kręgowy bez cech stenozy. dodam że od 3 miesięcy chodzę na rehabilitację i nic nie pomagają,zastrzyki działają tylko w trakcie ich brania.bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gabriela Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 zapomniałam dodać że mam ucisk na worek oponowy bez ucisku nerwów korzeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewcia Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 bol w okolicy ledzwiowej i kregoslupa piersiowego po na dto guzek pod skora co moze byc przyczymna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość basia Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 boże to straszne, mam podobnie, nie mogę nic zrobić czekam na rezonans, mam dopiero za 4 miesiące.. u mnie rehabilitacja tylko pogarsza sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość basia Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 i z tym się nie da normalnie żyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roza Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam.jestem z toba mam te same obiawy strasznie cierpie a lekarz mowi ze mam isc do psychiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dert Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Roza osoba związana ze służba zdrowia powiedziała mi że jeśli lekarz nie wiem co dolega pacjentowi i jest bezradny to kaze iśc do psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukson Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Jestem zszokowany w kwestii rehabilitacji. Nie rozumiem czemu ona nie pomaga ale tylko pogarsza. Znam tylko przypadki gdzie rehabilitacja przynosiła ulgę. Gdzie państwo chodzą że jest tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marysia Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 polecam Ci rehabilitantów z Fizjo Med Poland bardzo dobrzy specjaliści pomogli mi nie raz w problemach z dyskopatią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 to gdzie mam isc do lekarz cz y psychiatry jak boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi