Gość Piotrek 27 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Mam pytanie, od jakiegoś czasu zauważyłem u siebie dziwną dolegliwość, kilka miesięcy temu miałem zapalenie pęcherza, i podczas tego zapalenia kurczył mi się członek, było to bardzo nie przyjemne i często bolące uczucie, trzon członka stawał się bardzo twardy żołądź się kurczyła a sam członek stawał się bardzo mały, a jądra i moszna bardzo napięte. W czasie tego zajścia bardzo się stresowałem, i byłem strasznie podenerwowany. Byłem u urologa na wizycie, po opowiedzeniu mu wszystkiego cytuję powiedział: *gada pan jak potłuczony* nie wspomnę ze zapłaciłem za wizytę 130 zł i lekarz nie zrobił nic po za tym, że obejrzał mojego członka. Z infekcji się wyleczyłem, wyniki moczu mam dobre, nie mam problemów z oddawaniem moczu. (Jedynie co mam z takich problemów to: krótkie wędzidełko, żylak powrózka nasiennego nad lewym jądrem i czasami czuję ucisk, ból i promieniowanie z tego jądra na lewa pachwinę, czasami uczucie ciężkości w mosznie i kurczenie moszny) Moim zmartwieniem jest jednak to, że czasami mój członek i moszna sie kurczą to jest takie uczucie jak by sie cofał do tyłu, (wykonuje prace biurowa, ale od staram sie dbać o ruch ) czy to jest normalne, żeby penis sie kurczył, choć nie jest mi zimno i nie jestem zdenerwowany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 chcialbym dowiedziec sie rowniez cos o tym poniewz tez tak mam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Rownież jestem zainteresowany odpowiedzią. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam jestem tetra plegikiem od 10lat od roku tez tak mam jakas pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi