Gość Janina 2010 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam Dnia 11.07.2011 roku miałam oszczędną operację piersi która miała na celu usunięcie brodawczaka znajdującego się pod brodawką. Chciałam zapytać po jakim czasie powinnam zgłosić się na kontrole i badania typu USG, mammografię. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dana Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam a lekarz po kontroli pooperacyjnej nie powiedzial kiedy? Raczej zalecaja po roku mammografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janina 2010 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Lekarz powiedział, że po roku ale wyczytałam podobny przypadek w którym pacjentka pisała, że ma się zgłosić do kontroli po 3 miesiącach. Dlatego się zaniepokoiłam i chciałam się upewnić. Dziękuję bardzo za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi