Gość Dawid Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak nazywają się niewielkie plastry, około 5-7 sm długości i 1 cm szerokości przyklejane pod kontem prostym na ranę po zabiegu chirurgicznym i szyciu? Czy jeśli odklejają się same to można zdjąć je samemu przed wizytą u lekarza i przed zdjęciem szwów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzstr Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A po co będziesz je zdejmował? Ja mam takie zaklejone, pielęgniarka powiedziała, że nie odklejać aż się same odkleją. Więc nie odklejaj, co ci one przeszkadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam. Mój mąż wyszedł właśnie ze szpitala po usunięciu tarczycy. Pielęgniarka również i nam powiedziała żeby tego samemu nie odrywać , żeby same odpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi