Gość Marcin Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam, mam pytanie. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że często jedno jądro jest jakby spuszczone niżej niż drugie i woreczek mosznowy jest większy po stronie jednego jądra niż drugiego. Ponadto, obok tego bardziej spuszczonego jądra jest pełno żyłek i *kabelków* jak ja to mówię wewnątrz moszny, zaś obok drugiego nie ma ich prawie wcale. Niepokoi mnie to i nie wiem co zrobić. Proszę o pomoc, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ktoś poprawił nagłówek tematu, właśnie jądra są równej wielkości, tylko te *połówki woreczka mosznowego* nie są równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi