Gość Joanna Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Trzy dni temu miałam laparoskopowo usuwany woreczek żółciowy. Rany się goją, ogólne samopoczucie takie sobie, ale to normalne po operacji. Martwią mnie natomiast silne bóle w prawym podbrzuszu (bardzo nisko) i po lewej stronie w okolicach pępka. Te w podbrzuszu pojawiają się bardzo często i są silne, ale nie ostre. Raczej jakbym tam miała kamień, który ciąży i uwiera. Bóle te pojawiały się już 4 dni przed operacją i teraz się wzmożyły. Bóle po lewej stronie pojawiają się mniej więcej 2x dziennie i są ostre- jakby bardzo bolesne skurcze. Przed operacją ich nie było. Czy mają one coś wspólnego z przebytą cholecystektomią, czy powinnam zacząć się martwić, że w moim organizmie dzieje się coś jeszcze, np zapalenie jajnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dziś mi lekarz (co prawda rodzinny, nie chirurg) powiedział, że to zapalenie otrzewnej, z którym organizm sam powinien sobie poradzić. Ja zwariuje. Nie dosyć już tych przeżyć? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi