Gość natalia Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 GLU- NORM BIL- ujemny KET- ujemny SG- 1,020 BLO- ujemny pH- 6,0 PRO- ujemny URO- NORM NIT- ujemny LEU- 75 Leu/ul NABŁ. WIEL- pojedyncze BAKT.- pojedyncze ERYTR.- wyługowane pojedyncze w prep. LEUK.- 10-12 w polu Czy erytrocyty wyługowane i dużo leukocytów to choroby nerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zocha Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Niekoniecznie chociaż USG warto by zrobić. Często świadczy przy obecnych jeszcze bakteriach o zakażeniu pęcherza. Ja się mocno zestresowałam, jak zobaczyłam krwiomocz a w sumie po kilku dniach Cipronexu i wspomagania kuracji Prouro, wszystko wróciło do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi