Gość Rafał Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam :) Mam na imię Rafał i 06 lipca br. miałem robiony zabieg na kręgosłupie na odcinku L4/L5 wycinana przepuklina w oddziale ul. Arkońska 4 w Szczecinie. Dzisiaj byłem w Poradni Neurochirurgicznej też w tym samym miejscu na pierwszej wizycie po zabiegu i dostałem skierowanie do szpitala na rehabilitację. Moje pytanie jest takie: Jaki szpital byście mi zaproponowali? Gdzie jest jakiś szybki termin żeby jak najszybciej zacząć rehabilitację? Najlepiej jak najbliżej miejsca zamieszkania, w woj. zachodniopomorskim. Czekam na szybką odpowiedź, bo to dla mnie ważne i z góry dziękuję :) Pozdrawiam Rafał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Jeszcze jedno, czy za taki pobyt trzeba płacić? Jak tak to proszę napisać ok. ile i jak długo trwa taki pobyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam :) Co myślicie o szpitalu w Stargardzie Szczecińskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Byłem na rehabilitacji w Stargardzie i moim zdaniem nie polecam :((( Teraz bym wybrał Choszczno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie polecam ja tez tam teraz lezalam warunki okropne jak artykul w gs 24 wilogc zimno karaluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi