Gość Szymon Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Mam 16 lat i niepokoje sie jedną rzeczą a mianowicie pierścieniem podczas wzwodu który powstaje pod żołedziem gdy zsune napletkem. Czym to jest spowodowane i czy bedzie to przeszkadzac w kontakcie seksualnym ? Niepokoje sie o to , ze mam za krotkie wedzidelko, wiec oczekuje odpowiedzi na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 jeśi robi sie pierścien to raczej nie jest to wina zbyt krótkiego wedzidełka a cześciowej stulejki. Ja tak właśnie miałem. We wzwodzie napletek zsuwał sie z żołedzi ale tuż za nią zaciskał sie co powodowało ból podczas sexu. przeszedłem zabieg czesciowego obrzezania i teraz jest ok. Musisz isc do lekarza który stwierzdi co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi