Gość Barbara Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Dnia 4.05.2011, miałam zabieg operacyjny tarczycy. W chwili obecnej odczuwam ból i ściąganie rany, ponieważ powstały zrosty po przebytym zabiegu. Zaczęłam stosować maść * Contractubex *, po której dostałam uczulenia skóry. Proszę o poradę, co zastosować aby uniknąć powstałych zrostów i bólu . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam,,ja tez mialam niedawno operacj i lekarz polecil mi 2 leki,,ten co pani i 2 CEPAN i zalecil smarowanie blizny,,a na noc pozmarowac blizne.przylozyc gaza,potem folia i owinac..nie wiem czy ten krem ma ten sam skladnik co uzywa pani,,ale ja tez jestem strasznym alergikiem,a ten mnie nie uczula..i blizna jest delikatniejsza..pozdrawiam,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi