Gość Robert Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Zaczne od poczatku,okolo 2 lata temu z lewej strony w pachwinie medzy noga a jadrami zaczely pokazywac sie zgrubienia,ktore potrafily sie przemieszczac ,tzn wyciskalem to wylazila ropa z krwia,potem na kilka ni zniknely,by pojawic sie na nowo po 2-giej stronie i tak juz zostalo mam wiec z prawej strony zgrubienie ktore naciskam i jakbym wyciskal zatkana rurke,cisnac od dolu wylazi troche ropy,cisnac od gory wylazi ropa z krwia gesta,ale ba wycieki nie lacza sie razemz jedej dziury,to tak jakby zapchac rurke i cisnac ja z obu stron,ten wyciek nie smierdzi,za to obok na jadrze mam po tym jak sie to przenioslo 2-gie zgrubienie,ktore po nacisnieciu strzela sama ropa i to sierdzaca.ten na jadrze ma juz wielkosc okolo 1 cm,moze przec cisniecie,napeno nie wyglada to atrakcyjnie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Mozecie pomoc,czekam na odzew,moze jesli gdzies jest odpowiedz to podajcie tytul postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xyz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Przede wszystkim - lekarz pierwszego kontaktu lub dermatolog/wenerolog. Ciężko wyobrazić sobie to co opisujesz bez dokładnych oględzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Mam to samo co kolega w pierwszym komentarzu nie wiem co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zbadajcie jelita, choroba lesniewskiego crohna w podobny sposob sie zdradza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi