Gość Artur Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam. Mam problem. Podczas oddawania gazów (puszczanie pawia) pojawia się kał. Nie wiem co mam z tym zrobić i dlaczego tak się dzieje. Proszę o pomoc, co mam z tym zrobić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Może masz rozwolnienie *) Albo wysilasz się za bardzo przy puszczaniu BĄKÓW a co do PAWIA to myślałem ze to się wzięło od Wymiotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja proponuję wizytę u lekarza. Mogą to być objawy jakiejś choroby odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi