Gość Michał Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Witam . Mam na imię Michał mam 19 lat a moje pytanko brzmi tak . Jestem po operacji Plastyki Napletka (mam założone szwy) i słyszałem iż nie można pobudzać penisa , a w tym problem że ja codziennie budząc się wstaje z pobudzonym penisem *(jest w wzwodzie). I tu moje pytanie czy mam podarować sobie Sen ? ile trzeba wytrzymać bez Wzwodu ?? Dziękuję bardzo za odpowiedź pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 poranne wzwody sa normalne i nic na nie nie poradzisz. Tez miałem po zabiegu i nie powiem bolało bardziej ale nic złego sie nie stało. W pewnym stopniu to nawet dobrze bo napletek *sie ćwiczy* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 wiesz co , byłem na operacji na kase chorych a ja takim operacją za darmo za bardzo nie ufam , na operacji widzialem przed uśpieniem ostatni raz lekarzy , obudzilem sie w pokoju ojciec mnie odebral , a dla mnie zero informacji . i teraz strach czy on wgl będzie żył :) z naciągnięciem go w stanie spoczynku to w sumie problem nie wiem czy to normalne po operacji , no ale chyba po to poszedłem na operacje by wreszcie odsłonić grzyba , Rany mam do teraz a przecież oddaje mocz , zakażenie żadne wdać się nie może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi