Gość Marcin Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam. Mam naprawdę nie typowy kształt penisa. Jest on prosty i ma 15,5 cm jego obwód od strony brzucha wynosi 12 cm lecz 1.5 cm od główki penisa jest wgłębienie na górze. Tam obwód penisa wynosi już 9 cm. Czy wszystko jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mark Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Też tak mam własnie, na środku penisa jakoś jest bardzo gruby a wyżej o wiele *chudszy*, więc jeśli mogę to dopisuje się do tematu. Ja zawsze jak mam coś tego typu to łapię trzon penisa na dole, mocniej ściskam i kieruję dłoń ku górze dając więcej krwi w to miejsce miejsce.Po tym jest już poprawa, ale dalej jakoś tak *dziwnie* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi