Gość Piotr Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam, od kilku miesięcy odczuwałem niewielki guz pod żuchwą, przez ostatnie dwa tygodnie urósł do wielkości małego orzecha laskowego. lekarz rodzinny skierował mnie na badanie krwi - OB oraz białko i wszystkie inne parametry w normie. chirurg usunął guz, ale nie potrafił określić co to jest. Początkowo podejrzewał tłuszczak, torbiel albo kaszak, ale w trakcie zabiegu zdecydował odesłać wycięty guz do badań histopatologicznych, ponieważ wykluczył wcześniej przytoczone zmiany. dodam, że od pewnego czasu obserwuje u siebie częstsze bóle głowy. z węzłami chłonnymi nigdy nie miałem problemów. czy może to być jakiś nowotwór mimo dobrych wyników krwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cdll Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Odpowiedź da Ci badanie histopatologiczne, głowa może Cię boleć częściej chociażby ze stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi