Gość Mark Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam. Mam 16 lat i pewien problem dotyczący erekcji. Mianowicie chodzi mi o to, że podczas erekcji penis nie *stoi* tak jak powinien, *opada* na lewą stronę, można by nawet powiedzieć, że czasem leży na udzie/ opiera się o nie . tak jakby z lewej strony przy łączeniu penisa z brzuchem nic go nie podtrzymywało i opada, kiedy napnę mięsień Kegla jest okay, trzyma się pion, lecz nie dłużej niż 10-20 sekund po czym znowu opada. Czasami, lecz bardzo rzadko 1-3 razy na miesiąc mam normalne erekcje. Normalne rozumiem przez to, że penis jest we wzwodzie i nie muszę ingerować w to, aby był w pozycji pionowej, po prostu jest tak jak ma być, *trzyma się* . Nie wiem co jest nie tak, jakie może być to schorzenie ? Do jakiego lekarza się z tym udać? Urolog/Ginekolog czy gdzie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja szczerze mówiąc mam podobnie, z tym że jestem o rok od ciebie młodszy. :) Według mnie to jest chyba normalne, bo przez te 15, powiedzmy, sekund, zdążysz na tyle *ochłonąć* penis ci opadnie. Gdybyś miał, no nie wiem, ładną, naga kobietę na ścianie czy suficie i byś sobie wyobrażał różne scenki, to powinien stać normalnie. :) Ja jednak nie jestm ekspertem, udaj się do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W. Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 O urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mark Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ale jak mi jeździ dziewczyna po penisie, to też nie mogę utrzymać go cały czas *napiętego*, to mnie drażni, niby stoi, ale nie jest twardy tak jak go *napnę*, a jak napnę to na 10 sekund i potem już nie da rady dłużej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mark Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Problem rozwiązałem praktycznie sam. Nie masturbowałem się powyżej 2 tygodni i dawało radę utrzymać erekcję bez problemu. twierdze, ze byłem zbyt słaby/zmęczony co do penisa, za dużo się masturbowałem i tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Garlo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Penis odchyla sie na lewa strone, gdyż w stanie spoczynku lezał w lewej nogawce,spróbuj go przekładać do Prawej, albo by stał w kierunku pepka, oczywiscie takie skrzywienie nie przeszkadza w stosunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi