Gość Joanna Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jakie ciśnienie powinna mieć 16 letnia dziewczyna? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 111 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 120 na 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marianna Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Tak myślałam.Dziękuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Za niezłe pieniądze można kupić od Sanity ciśnieniomierz Senior. Polecam, zwłaszcza jak ktoś szuka prezentu dla rodziców, czy dziadków. Sprzęt ma duży wyświetlacz, duże przyciski, jest bardzo poręczny zwłaszcza dla starszych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martin Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Duży wybór jest teraz takich urządzeń na rynku. Ja w dobrej cenie znalazłem ciśnieniomierz Simple. Kosztował mniej niż sto złotych z kosztami wysyłki. W zestawie mam torbę, 4 baterie, instrukcję, i cały sprzęt z dość długim przewodem na powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi