Gość Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam! Potrzebuję pomocy. Od ponad dwóch tygodni mam lekkie zawroty głowy. Po przebudzeniu czułem się jakbym miał kaca(takie objawy jak teraz tylko, że wzmożone bardzo -silne zawroty, nudności) i męczyły mnie dreszcze. Często choruję na anginę i byłem niemal pewien, że to ta choroba mnie atakuje. Wzałem więc 2 tabletki aspiryny na noc. Po przebudzeniu czułem się dośc słaby ale ogólnie czułem się lepiej. Od tamtej pory mam te lekkie zawroty głwy, czasem szumi, dzwoni mi w uszach a wieczorem widzę tak jakby ktoś mnie wyrwał ze snu(gdy zaświeci się światło a oczy sa przyzwyczajone do ciemności). W dzień widzę normalnie(przy zwykłym oświetleniu). Dodam, że dzień przed silnymi zawrotami byłem w pracy gdzie dośc porzadnie mogło mnie przewiać - byłem spocony i stałem na przeciągu. Do tego mogłem nawdychać się trochę oparów z ropy(oleju napędowego). I nie wiem czy ma to związek, ale podczas spoczynku(siedzenie bez ruchu) dziwnie *rzuca* mi nieraz dłońmi albo nogami. Są to małe zrywy, wyłącznie kiedy nic nie robię, jednak miałem to juz wcześniej i może być spowodowane brakiem minerałów - brałem furaginę przez jakiś czas a ten lek je wypłukuje - no ale napisałem w razie gdyby to miało jakiś związek. Proszę o sugestie co to może być i czy mam się martwić. Nie jest to bardzo uciążliwe ale wolałby tego nie miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi