Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Napięcie mięśni na krtani i szyi po zjedzeniu śliskiej szynki


Gość Marek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zjadłam dzis sznke która miła ok. tygodnia, była przechowywana w lodówce,nie była śmierdząca tylko lekko śliska. Czy to był jad kiełbasiany? możliwe że się zatrułam? Czy to sliskie to z nieświeżości i to co innego niż jad? mam wrażenie że mam starsznie napięte mięśnie na krtani i szyi, czy to porażenie? i kaszlę, czy raczej z nerwów i nie był to jad? Bardzo proszę o szybka odpowiedź

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Czy to był jad kiełbasiany? - myślę, że nie możliwe że się zatrułam? - wątpię Czy to sliskie to z nieświeżości i to co innego niż jad? - to ze zbyt długiego przetrzymywania produktu, tak właśnie dzieje się z szynką, to nic szkodliwego mam wrażenie że mam starsznie napięte mięśnie na krtani i szyi, czy to porażenie? - myślę, że to na tle nerwowym i kaszlę, czy raczej z nerwów i nie był to jad? - myślę, że nie był to jad

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×