Gość Marek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam Mam 28 lat. budząc się 5 dni temu miałem *poranny wzwód* i odczuwałem przy każdym ruchu penisa ból a najbardziej nasilał się wtedy gdy chciałem skierować go w dół. Zauważyłem ze w miejscu gdzie penis *wyrasta* a w zasadzie 1cm głębiej od górnej strony namacałem mały guzek który znajduje się koło żyły. (chciałem zaznaczyć że nigdy wcześniej tego nie miałem). przy każdym wzwodzie odczuwam ból. Spróbowałem odbyć stosunek i się udało ale z dużym bólem. Penis w czasie stosunku był strasznie nabrzmiały i wszystkie żyły były bardzo ale to bardzo widoczne. Erekcja była ale nie było ze tak powiem *wystrzału*. Udałem się do lekarza rodzinnego gdzie mnie pani dr przebadała i przepisała (cipronex) gdzie mam go zażywać przez 2 tygodnie 2 razy dziennie. (Biorę ten lek 2 dni). co to może być? pani dr powiedziała ze jak nie przejdzie po 2 tygodniach mam się do niej zgłosić. Jak nie przejdzie to jakie są następne działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi