Gość Damian Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Witam. Od końca lutego tego roku miewam bóle brzucha. Miesiąc temu byłem na gastroskopii, wynik: Zapalenie błony śluzowej żołądka + wrzód na dwunastnicy z włókniakiem. Przepisano mi 3 paczki Panogastin*u, z dawką 2x dziennie przez miesiąc, i 1x dziennie przez drugi miesiąc. Jestem w trakcie brania podwójnej dawki od ok. 1,5 tygodnia. Bóle miewam cały czas. Dzisiaj, zjadłem fasolkę po bretońsku ostrą, na obiad. Wieczorem poszedłem się wypróżnić i pierwszy raz w życiu oddałem stolec z krwią. Miewam czasem bóle w podbrzuszu, ale głównie w nadbrzuszu. Chciałbym sie spytać, czy ma to związek z wrzodami, czy może to być jakaś inna choroba? Ból odczuwam ostatnio również w lewej-dolnej części brzucha. Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem czy jest sens wybierania się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi