Gość Piotrek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Nie pokoi mnie ostatnio mój żołądek. W sobotę rano przy głębszym oddychaniu zaczęło mnie kłuć w okolicach żołądka i czasami po lewej stronie na wysokości żołądka. Gdy leżę, ból ustępuje. Mam uczucie pełności brzucha, *odbijając* kłucie w żołądku się nasila i zaraz przestaje. Taki stan utrzymuje się już 4dni. Nie mam nadkwasoty, ani mdłości, gorączki, biegunki itd. występują tylko bóle-kłucia w okolicach żołądka. Proszę o radę pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Takie kłucia mają raczej podłoże samoistnego podrażnienia nerwów czyli typu neuralgicznego i nie są związane z patologią żołądka. Jednak radziłbym jeszcze w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi