Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Mały, twardy i skurczony penis oraz powiększenie jąder

Gość NoName

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od kilku dni, co jakiś czas wieczorem coś się dzieje ze mną *nie tak* :/ Sprawa wygląda następująco: Penis robi mi się mniejszy i twardy (jak we wzwodzie, lecz mały) oraz lekko się cofa, po lekkim wymasowaniu twardość ustępuje, lecz pojawia się gdy dotknę jąder, jądra wydają się większe, a moszna jest twardsza, na górze jądra wyczuwam taki *przewód* który wydaje się twardszy niż zwykle i jakby lekko zakręcony. Oba jądra w tym czasie są większe. Jakiś rok temu spotkało mnie to samo, lecz się nie powtórzyło. Wieczorami często jestem zmęczony - wczoraj spotkało mnie to o 3 w nocy w trakcie słuchania muzyki z ipoda (leżałem w łóżku). Wiek: 17 lat. Proszę o rady, pozdrawiam.

Być może takie dolegliwości są spowodowane gromadzeniem się spermy w jądrach. Taka sperma powoli jeśli nie zostanie wydalona sama wchłania się. W objawach jakie opisujesz nie stwierdzam nic niepokojącego.

Witaj, dziękuję Ci za odpowiedź. Sam siebie nakręcałem - im bardziej się nad tym zastanawiałem tym gorsze scenariusze widziałem, nawet moja dziewczyna się tym zaniepokoiła :) Czyli to nie jest nic złego tak? Mały i twardy penis (bez wzwodu) wieczorem? Pozdrawiam

Miałem identyczne objawy parę tygodni temu - penis stawał się bardzo mały, tak jakby był niedokrwiony, albo niedotleniony. Również i miałem stwardnienia penisa, zdarzało mi się to parę razy dziennie, a najczęściej po masturbacji. Miałem również problem z przedwczesnym wytryskiem, mianowicie po paru ruchach dostawałem niby orgazmu, niby, ponieważ nie odczuwałem większej satysfakcji z tego. Dzisiaj w sumie jest ok, penis nie jest twardy w spoczynku, a i z wytryskiem jest lepiej chociaż i tak nadal jest coś nie tak, ponieważ wytrysk jest słaby, jak i również spermy jest mało. Nadal jakoś tak dziwnie się czuję, jakbym był senny i czasem dostaję lekkich zawrotów głowy. Miałem pójść z tym do urologa, ale jednak nie poszedłem. Hmm, wydaje mi się, że nie przeszło mi to do końca. Czasem odczuwam lekkie kłucie po prawym boku na wysokości pępka, ale jak dotykam to nic nie boli. Czy jeśli zrobię sobie badanie krwi, to coś wykaże ?