Gość Kamil Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam.Zauważyłem coś dziwnego na moim penisie,a konkretnie na żołędziu.4 dni temu pojawiła się na nim wysypka ale to zignorowałem i po 2 dniach nie było po niej śladu.Dziś odbyłem kolejny stosunek z partnerką i problem się powtórzył tylko z tym że czuję lekki świąd a do tego kilka krostek pojawiło sie pod napletkiem.Dodam jeszcze że zawsze stosunki odbywamy w zabezpieczeniu(prezerwatywa).I teraz pytanie...czy to może być uczulenie na latex czy może grzybica? Z tym ze to drugie chyba jest mało prawdopodobne bo pojawia się to tylko po stosunku. I czy maść CLOTRIMAZOLUM 1% można zastosować profilaktycznie?I jakie są objawy uczulenia na latex bo przeszukałem całą sieć i nic konkretnego nie znalazłem?Z góry dziękuję za odpowieź Dodam że te krostki/wysypka są koloru czerwonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PseudoChirurg Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jeśli to kolor czerwony to może być to rak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Proszę o szybką i poważną odpowiedź bo nie wiem jak mam z tym postępować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 To twoja partnerka musi cię zdradzać umnie tak było sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badania naukowe Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Internetowe fora pełne są zapytań o objawy alergiczne związane z kontaktami intymnymi jednak podręczniki medyczne nie odnotowują tego problemu. Nieliczne dostępne artykuły naukowe sugerują, że u pacjentów uczulonych na wydzieliny intymne swoich partnerów. Wielu pacjentów, nie mając świadomości istnienia alergii na wydzieliny intymne nie szuka pomocy medycznej, inni spotykają się z niedowierzaniem ze strony lekarzy* często mylnie stawiana jest diagnoza infekcji bakteryjnej lub grzybiczej. Ponieważ nie przeprowadzono do tej pory badań populacyjnych trudno ocenić rzeczywistą częstość występowania tego problemu. Zespół badawczy Kliniki Dermatologii Uniwersytetu Mikołaja Kopernika przygotował ankietę mającą na celu zbadanie słabo poznanego problemu alergii intymnych. Proszę, wypełnij tą ankietę, jeśli u Ciebie, lub Twojego Partnera/Twojej Partnerki występują jakiekolwiek objawy po kontaktach seksualnych. https://www.surveymonkey.com/r/VCK3LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi