Gość Maciej Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam. Mój problem polega na tym, że już jakiś czas temu( mniej wiecej rok) co jakiś czas mam powroty bólu w jednym z jąder. Zaczyna sie to od tego, że podczas oddawania moczu jakbym nie wszystko wysikał i zawsze po tym następuje ból w jednym z jąder oraz zatwardzenie(chce mi się oddac stolec jednak nie mogę). Trwa to zazwyczaj 1/2h po czym przechodzi. Niestety w internecie nie mogłem znaleźć nic na ten temat wiec mam nadzieje, że uda mi sie uzyskac pomoc tutaj zanim wybiore sie do specjalisty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Być może jest to związane np. z zapaleniem okresowym gruczołu krokowego. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fhg Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Wydaje mi sie że problem może być związany z prostatą. Według opisu, który podałeś może to być zapalenie prostaty i związany z tym przerost gruczołu krokowego. Koniecznie odwiedź urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi