Gość Kasia Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam Jestem nastolatką. Mam 18 lat. po dzisiejszym stosunku z chłopakiem wyskoczyły mi jakieś 3 kuleczki przy wejściu do pochwy, wygląda to jakby wypadły ze środka. Boli gdy wstaje. Mam uczucie jakby coś w czasie wstawania wypadało ze środka lub się przemieszczało. Muszę z tym iść do ginekologa ? Co to może być ? czy będzie potrzebna operacja? Proszę o dopowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Trudno mi powiedzieć co to jest bez bezpośredniego badania. Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem. Może to np. jakieś powiększone, w stanie zapalnym gruczoły Bartholina. Myślę, że leczenie operacyjne nie będzie konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hiv Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 To jest tzw. Syfilis trójkulczak ! Trzeba zaszyć podwoje i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi