Gość Pozdrawiam Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam, jak w temacie, już 5 tydzień po operacji a ja dalej miałem 3 szwy. Lekarz powiedział że one się wchłoną po 3 tygodniach, czy zgłosić się do urologa? Podobno 5 tygodni wstrzemięźliwości, dzisiaj przy współżyciu doszło do silnego krwawienia w okolicy jednego z szwów, ale szybko przestało. Czy mogą być jakieś komplikację? Smarować na wszelki wypadek detreomycyną? Jeszcze mam receptę nie użytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Można udać się do urologa celem usunięcia szwów skoro nie mogą się wchłonąć i odpaść. Czy mogą być jakieś komplikację? - nie powinno być żadnych Smarować na wszelki wypadek detreomycyną? - nie ma takowej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pozdrawiam Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dziękuje bardzo *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi