Gość Pawel Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam. Zaczne od tego ze ponad pol roku temu mialem wycinana torbiel wlosowata w okolicy kosci ogonowej po wyjsciu ze szpitala szfy zdjeto mi po 2 tygodniach przy czym lekaz nic nie mowil o saczkach i ni emialem nic takiego poprostu zaszyli i tyle ale do dzis leci mi krew bez ropy ale jest to uciazliwe czy lekaze mogli to zepsuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Być może doszło do wznowy torbieli. Radzę w tej sprawie ponownie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 hej ja tez usunelam 1 listopada 2011 i zalozyli mi szfy jedne mi sciagneli po kilku dniach bo zrobila sie martwica naskorka i znow mnie cieli, dzisiaj zauwazylam ze z malutkiej dziurki zaczela mi sie saczyc krew, malutko ale jednak. nic mnie jednak nie boli, czy to moze nic nie oznaczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi