Gość Ania Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam, Mam 22 lata i przypadkiem wyczułam ostatnio, że w jednej dziurce nosa z samego przodu i lekko u góry mam jakby takie małe zgrubienie, twarde jak kość, wielkości chyba ziarnka kawy.W drugiej dziurce tego nie mam.Co to może być.Nie boli , nie krwawi,nie przesuwa się, po prostu jest.Nie mam też innych dolegliwości.Nos nigdy nie był złamany, jest prosty.Zgrubienie z zewnątrz niewidoczne. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Też mam coś takiego od pewnego czasu i nie wiem od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość On Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, mam cos podobnego . Ania, Magda ... byłyście u lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi