Gość Natalia Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam, Wczoraj usunieto mi brodawke na lopatce i zalozono jeden szew. Niepokoji mnie wyglad rany. Wydaje mi sie, ze szew sie jakby troche rozeszedl. Czy moglby ktos rzucici na to okiem i dac mi znac, czy powinnam pojechc jeszcze raz do chirurga i to poprawic? Martwie sie, ze bede miala w widocznym miejscu duza blizna. Link do zdjecia rany: http://imageshack.us/photo/my-images/31/zdjcie0362h.jpg/ Z gory dziekuje, Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Raczej rana nie wygląda na to, żeby się rozeszła. Szew nadal utrzymuje ciągłość rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi