Gość Kamil Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Czy po czterech miesiącach od operacji można podnosić worki o wadze 50kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pupcia Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 pewnie a co ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halcia Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 no co ty i nic stresu nie ze masz jakiegos meza chama co cie dobija do h.. z nim pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucyna Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Mam pytanie.Mam usunieta sledzione,poniewaz mialam torbiela o srednicy 10cm,wlasnie za tydzien wracam do pracy po 2miesiecznym chorobowym,mam ciezka prace,tzn fizyczna i duzo dzwigam,strasznie sie boje,a czasami jeszcze mnie pobolewa,nie ma takiej obcji o zmianie pracy bo wiadomo co sie dzieje na rynku pracy,czy mam sie bac,czy moga powstac jakies powiklania.Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi