Gość Tomek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam, jestem 3 dni po częsciowym obrzezaniu i plastyki napletka. Mam założone szwy rozpuszczalne, moje pytanie brzmi kiedy bede mógł zanurzyć członka w wodzie po raz pierwszy tak aby nic się nie stało? Pozdrawiam TK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Spokojnie nawet odrazu, z tym akurat nie ma problemu, bo te szwy właśnie mają się rozpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JOe Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 na pewno nie od razu. Dla mnie lekarz zezwolił po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Miałem ten zabieg, i lekarz o 15 powiedział że koło 21 spokojnie już mogę iśc się kąpać zmienić bandaż itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi