Gość Paweł Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam. Otóż mój problem polega właściwie na 3 rzeczach. Pierwsza to nienaturalne wygięcie penisa w prawo. Drugie to rotacja prącia wokół własnej osi przez co skrzywienie jest jak by w dół. Trzecim problemem jest przesunięcie ujścia cewki moczowej o parę mm w stronę brzucha. Byłem z tym u specjalisty urologa. Powiedział, że w każdym przypadku jest widziana operacja. Jednakże w drugim przypadku operacja jest bardzo skomplikowana i są duże szanse niepowodzenia operacji. Urolog zdiagnozował przesunięcie ujścia cewki moczowej jako spodziectwo. Dziwi mnie to bo nastąpiło to w wieku ok.15- 15.5 lat. U urologa byłem w lutym tego roku i poradził żeby wstrzymać się z decyzją przez ok. rok. Martwi mnie to bo nie widzę popraw. Delikatna w stosunku rotacji, natomiast pogorszenie co do skrzywienia. Proszę o jakąś poradę, pomoc. Dodam, iż mam 17 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi