Gość Piotrek hooligan1988@onet.eu Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam mam problem od jakiegos czasu wyczulem gruba bezbolesna miekka w dotyku zyle dochodzaca do jadra podczas podniecenia zmniejsza sie jak by w srodku byla jakas wydzielina ,mysle ze to nasieniowod ? czy mam isc do specjalisty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 To zapewne powrózek nasienny, łączący jamę brzuszną z jądrem. Zawiera naczynia i nasieniowód włącznie z mięśniem, który może pod wpływem określonych warunków kurczyć się. Myślę, że nie ma tu nic niepokojącego, to normalna anatomiczna struktura. Jeśli masz wątpliwości zgłoś się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi