Gość Anonimowy Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest możliwość wyprostowanie żeber klatki piersiowej które zapadły się w wyniku silnego uderzenia w klatkę piersiową (dokładnie kopnięcia). Nie wszystkie żebra są wklęśnięte, ale te najbliżej mostka po prawej stronie tak (2 żebra). Ostatnio również chyba zapadło mi się jedno żebro jeszcze niżej. Ogólnie mam z tym problem od ok 10 lat (wtedy to się stało). Teraz mam niecałe 28 lat. Żyć się jakoś z tym dało, ale po tej ostatniej zmianie mam wrażenie że trudniej mi się oddycha. Co więcej rozpocząłem niedawno nurkowanie i obawiam się, że mogło to się stać podczas nurkowania - wiadomo pod wodą panuje dużo większe ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Najlepiej zgłosić się z tym problemem do lekarza ortopedy traumatologa. Być może da się coś z tym zrobić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi