Gość Maciek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam w poniedzialek dnia 22.08.2011 . Jadąc na rowerze przewrucilem się i rościelem sobie skóre na dolnej części kolana glebokość ok pół centymetra długość ok 4 cm .Lekarz założył 5 szwów i mówił zebym przyszedł dnia 5.09.2011 na zdjęcie szwów . Mam mecz dnia 4.09.2011 i bardzo mi zalezy na nim . Czy była by taka możliwośc szciągnięcia szwów dnia 1.09.2011 bardzo bym uważał na nią i zagrania meczu .Dziękuje za odpowiedz . Ps- Przez 4 dni jej nie zginałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Lepiej iść na mecz z założonymi szwami niż zaraz po ich ściągnięciu. Ale tak naprawdę nie radziłbym około tygodnia po ściągnięciu szwów grać w piłkę, aby zagojona rana się nie rozeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi