Gość Kamil Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam, zauważyłem, że podczas wzwodu mój żołądź nie wypelnia się całkowicie krwią. Zoladz jest blady i dość miękki. Zoladz wypelnia sie krwią dopiero po napięciu mięśni. Czy to oznacza, że mam niedokrwienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Myślę, że jednak wszystko jest w porządku i nie ma powodu do niepokoju. To na pewno nie jest niedokrwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AAleo Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Mam ten sam problem. I* Po pierwsze nasza urocza pani doktor Magda nie ma racji: Wpływa to na współzycie seksualne* regularnie kocham sie z dziewczyną i przez ten problem mam obnizony popęd, mniejsze doznania i slabszy seks. A tak gólnie to patrząc po różnych forach widze ze jest nas wiecej z tą dolegliwością *miękkiego żołedzia* * U mnie jest to napewno nie wada wrodzona lecz nabyta niestety! I to najgorsze ze pamietam dawną rzyjemnosc i teraz* raczej wymuszone doznania. Ja za to zabrałem sie od razu bo stalo mi sie to po zażyciu tablet.:// lecz po paru latach nikt z lekarzy nie dał mi odpowiedzi.a bylem u rzeszy specjalistów .: w onclinic- kraków Vedi clinic - grodzisk maz. i prywatnych. nawet kilka razy bylem u Lwa Starowicza WNIOSKI: Jest to zapewne jakas dolegliwość nowa, niezbadana do końca (bądz raczej nie ma na to odpowiedniego badania) Ja poddałem sie : 1.dopplerowi penisa 2.seksuolog 3.urolog 4.badanie odruchu opuszkowo- jamistego i dlugo by wymieniać jeszcze. Ogółem: Z tą dolegliwością penis nie jest taki twardy (ciala jamiste niby są). stosunek nie przynosi takiej satysfakcji jak powinien. sądze ze chodzi tu o czynność m.kegla. Biore teraz femurin podwójna dawke moze wzmocni m.gładkie pęcherza i coś da.P****ole! zeby nie bylo w Polsce lakarza który by to ogarnął ! ŻŻal Panowie powinniśmy sie jakoś ogarnąć razem i poradzić sobie z tym raz na zawsze!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andriew Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 jest strona poświęcona temu problemowi. Trzeba wpisać w goole miekkazoladz albo przed wuwuwu i na koncu pl nie moge wpisać adresu bo uznają że to spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość herold Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Tak mogą wyglądać choroby penisa http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi