Gość Krzysztof Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam. Mam pytanie dotyczące bólu prawej nerki i jądra. Otóż od 2 tygodni boli mnie przeważnie prawa nerka oraz jakby pecherz lub moczowody, a takze lekko jądro prawe, poszedłem do lekarza i uznał że to schodzący piasek nerkowy, więc dostałem leki fitolizyne, furagin i kotonal dla złagodzenia bólu. Co prawda poprawa nastepuje, lecz bardzo powoli i tu pojawia sie moje pytanie: Czy jakaś cześć tego piasku nerkowego mogła przedostac sie jakoś do nasieniowodu ?? Czy to tylko ból promieniujący na nasieniowód?? Dodam jeszcze,że ten ból w nasieniowodzie przemieszcza sie i jest to uczucie takie jak by własnie coś sie tam znajdowało. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Czy jakaś cześć tego piasku nerkowego mogła przedostac sie jakoś do nasieniowodu ? - nie ma takowej możliwości Czy to tylko ból promieniujący na nasieniowód? - właśnie to jest promieniujący ból spowodowany kamicą nerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi