Gość mirek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Mam problem , podczas zabawy z dziewczyną, dziewczyna za bardzo przycisneła na dół i trzymała i tak jakby urwało się kawałek tej skórki łączącej żołądz a skóre i to nieładnie wygląda i zaczeło sporo krwawić , już jest spoko ale z tej skórki jest urwany kawałek i odnośnie tego mam pytanie , czy ten kawałek skórki się zrośnie czy nie ? bo się boje że całe się przerwie z czasem bo troche sie rozerwało. Bardzo prosze o pomoc ! wędzidełko napletkowe to się nazywa ta skórka , teraz dopiero zobaczyłem ,czy to się zrośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Lepiej udaj się do urologa, bo być może dostanie ci się tam zakażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi