Gość ania Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panie dr mam pytanie wiem ze przez internet to nie leczenie,cos takiego od dwoch tygodni puchnie mi lewa stopa w miejscu podbicia ,bylam u lekarza rodzinnego po zrobieniu badania dimer nie wiem czy dobrze pisze wykluczyla zapalenie, i stop radz czlowieku sobie sam,nie boli tylko przy ucisku a wieczorem znow banka puchnie, jakie badanie powinnam wykonac,dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Bez bezpośredniego badania trudno określić co może być podłożem takiego stanu. Trzeba wykluczyć niewydolność żylną (np. Doppler naczyń żylnych), dnę moczanową (kwas moczowy we krwi), reumatoidalne zapalenie stawów (czynniki reumatyczne we krwi), zwyrodnienie stawów stopy (RTG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam dr i dziekuje zrobie te badania, bo teraz jest lato a o zalozeniu buta innego jak sandaly nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbigniew Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Podagra. To jest podagra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi