Gość Rafał Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Mam złamanie podglowe III kości śródręcza prawego.gips mam już tydzień, u lekarza bylem na kontroli i kazał mi przyjść za dwa tygodnie.Wiec pytanie czy będę mieć wsadzane druty,(o druty zapomniałem spytać lekarza).Ile taki gips będę musiał jeszcze nosić ? Zdjecie RTG http://imageshack.us/f/269/beztytuuagw.png Mozę miał ktoś takie złamanie ? Jak to później wyglądało. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Skoro lekarz nie mówił nic o leczeniu operacyjnym to zapewne takowe nie będzie potrzebne. Najczęściej unieruchomienie gipsowe w takim przypadku stosuje się przez około 4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi