Gość Michał Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam, mam takie pytanie. Byłem dziś u urologa i kazał mi koniecznie zacząć myć żołędzia pod napletkiem, bo nigdy tego nie robiłem (mam 17lat). Ze strachu zapomniałem zapytać czym go myć? Czy może to być ten żel pod prysznic: http://www.opinie.senior.pl/Apart-For-Men-Zel-pod-prysznic-Mineraly-Morskie,4954.html pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janusz Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 miałem podobny problem lekarz powiedział żeby przemywać go letnią wodą lub płynem do higieny intymnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie za odpowiedź :) Kurczę, odsłoniłem tak 3/4 żołędzia a dalej już trochę bolało i znowu ten lęk.. a jeszcze przy dotykaniu boli strasznie, dlatego pod prysznicem go przepłukałem tylko */ Boję się, że nie założę z powrotem na żołądź jak zdejmę cały napletek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mark Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nie bój się, też tak miałem(bałem się, ze nie wejdzie) .. Poćwicz troszkę porozciągaj napletek aż w końcu będziesz mógł sobie robić co chcesz Góry**dół. a ból powodowany jest przez to, że żołądź za wrażliwy jest, dalej tak mam ale jak się weźmie żelu na dłoń ściągnie skórę i w tym żelu się penisa *wytarza* to potem już mniejsze bodźce są, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No już podczas kąpieli ściągam go spokojnie tylko boli żołądź przy dotykaniu, ale próbuję tym sposobem *tarzania* i jest w miare ok :) Nie wiem czy też ściągać go w zwodzie, bo to już trochę trudniejsze czy może lepiej jeszcze poćwiczyć jak jest w stanie spoczynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aua Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 nie lepiej jak będzie w stanie spoczynku, bo w zwodzie napletek jest rozciągnięty i bardziej boli, odsłonisz jedynie kawałek żołędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi