Gość Wiktor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Witam,mam pytanie odnośnie zabiegu wydłużenia wędzidełka,gdyż słyszałem,że ,żeby stwierdzić co jest ,to lekarz robi *zastrzyk* w penisa ,żeby powstała erekcja (podobno jest to bardzo bolesne ) i tu mam pytanie - Czy to prawda? czy nie mozna np.zdjęć przynieść czy w ogóle coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witaj! Wykonywanie zastrzyku powodującego erekcję nie jest standardową procedurą w przypadku badania w kierunku zbyt krótkiego wędzidełka. Na wizytę możesz zabrać zdjęcia ilustrujące problem. Lekarzowi powinno to wystarczyć do oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SKATE18 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 SIema. Zastrzyk ktory prznosi stanie Twojego Przyjaciela jest stosowany tylko przy operacji spodziectwa, ktora sam w tamtym tygodniu przeszedlem. Fakt nie nalezy on do milych wrazen, na poczatku najgorsze uczucie jakby ptak odlecial. serio Trzymaj sie i zrob ze swoiminteresem porzadek JAK NAJSZYBCIEJ. NIE MA NA CO CZEKAC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi